R

Restaurant Popasul Domnesc

Bucataria bucovineana traditionala

Restaurant Popasul Domnesc


  • Capacitatea de servire Restaurant – 50 de locuri la mese
  • Terasă restaurant- 25 de locuri
  • Cramă 30 de locuri
  • 2 Foişoare exterioare a câte 25 de locuri fiecare din care unul dotat cu plită, cuptor, grătar pentru barbeque.
  • Posibilitatea organizării de mese festive, nunţi şi cumetrii într-un cadru restrâns

Dacă vă oboseşte aglomeraţia restaurantelor de oraş, poftiţi la noi, unde orice masă îmbinată cu o privelişte de basm devine un adevărat privilegiu. Aici puteţi servi mâncăruri tradiţional bucovinene preparate aproape în totalitate din ingrediente ecologice şi mai ales sănătoase:

  • Ciorbă rădăuţeană, ciorbă de hribi, borş de peşte mănăstiresc
  • Hribi cu smântână
  • Păstrăv în cetină de brad
  • Păstrăv muntenesc la grătar/prăjit
  • Tochitură bucovineană sau „Pomana Porcului”
  • Mămăliguţă cu brânză şi smântână
  • Sărmăluţe în cuib cu costiţă afumată
  • Friptură de berbecuţ la ceaun stropită cu vinul casei
  • Răcitură de casă
  • Platou cu brânzeturi naturale
  • Platou preparate tradiţionale(caltaboşi, tobă,costiţă,cârnaţi,slăninuţă)
  • Pâine de casă
  • Salate cu ciuperci de pădure
  • Colţunaşi cu brânză
  • Plăcinte poale-n brâu
  • Lapte acru
  • Murături asortate
  • Dulceţuri şi gemuri din fructe de pădure

Toate „stropite” cu celebra afinată bucovineană, vinul casei, ţuică fiartă…

Deoarece pensiunea are restaurant propriu, autorizat si un meniu diversificat, nu se accepta consumul alimentelor si bauturilor din exterior, atat in camere, cat si in toate celelalte spatii. Va multumim de intelegere!